23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Imerco-elev laver grøntsags-spaghetti

Rebecca van Delft er elev i Imerco i Struer.

Hun regner med at blive udlært som butiksassistent til sommer, og i denne uge afvikler hun sin fagprøve, skriver Ugeavisen Struer.

Rebecca van Delft vil i den forbindelse omdanne et område i butikken til en mindre frugt- og grøntafdeling.

Her vil hun demonstrere, hvordan man bruger den såkaldte Spirelli-spiralskærer til at lave "grøntsags-spaghetti" af gulerødder, squash og agurker.

- Det var vigtigt for mig at vælge et emne, hvor jeg kunne demonstrere produkterne.

Jeg vil ikke kun fortælle om dem - jeg vil vise, hvordan de fungerer i praksis, siger Rebecca van Delft.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.172|